Rasfat apicosmetic pentru dus

Acum o luna si jumatate am primit pentru testare doua geluri de dus de la mai vechii prieteni, Complex Apicol.

Din cele 4 tipuri, mi-am ales Apidermin® cu laptisor de matca si Floral® cu propolis.

“În răsfățul apicosmetic pentru duș Apidermin® proprietățile antirid ale lăptișorului de matcă sunt dublate în lupta împotriva îmbătrânirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Lăptișorul de matcă, o hrană regală, complex de vitamine este cel mai puternic aliat natural în lupta împotriva ridurilor, hidratând pielea și stimulând regenerarea celulară.”

“Proprietățile antibacteriene și antimicotice ale propolisului s-au întalnit cu beneficiile uleiului de sâmburi de struguri și extractului de portocale în răsfăţul apicosmetic pentru duş Floral®. Gelul de duş Floral®  lasă o senzaţie de prospeţime şi curăţenie a pielii corpului datorită beneficiilor combinaţiei de propolis cu ulei de sâmburi de struguri. ”

Ambele au un miros placut, discret, specific cumva produselor apicole. Dupa dus pielea este curata si hidratata, la fel ca dupa alte geluri pe care le-am mai folosit. Imi place insa foarte mult mirosul pielii dupa spalare, si per ansamblu, l-as recomanda oricui pune baza pe ingredientele naturale in produsele cosmetice.

About honeybunny

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt super super simpatica..
This entry was posted in me and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Rasfat apicosmetic pentru dus

Leave a Reply